Doriti sa primiti cel mai nou catalog?


Aboneaza-te ACUM !


Click Here

Comenzile pot fi transmise si telefonic la:
0723-50.87.88

Comenzi colaboratori existenti:
0241-638.001 0744-170.761
sau
Fax: 0241-638.001

You Could WIN the Ultimate Giving Experience!

 

CRIZANTEMA SRL a fost infiintata la 19.08.1982. In cei 28 ani de activitate am reusit sa ne aducem clientii la rangul de parteneri oferindu-le acestora servicii personalizate, motiv pentru care colaboram cu foarte multe societati de publicitate, organizatoare de evenimente, hoteluri si restaurante.

 

Obiectul activitatii este productia de prajituri, torturi, fursecuri, inghetata si produse patiserie realizate din materii prime 100% naturale, executate manual in laboratorul propriu. Personalul nostru in numar de 30 de salariati este pregatit in mod constant in traininguri organizate de cofetarie iar prin creativitatea fiecaruia reusim sa satisfacem cele mai exigente cerinte ale clientilor nostrii.

 

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile cofetariei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

 

La comanda, Laborator Crizantema poate oferi torturi pentru nunti, aniversari dar si torturi si sevicii complete de specialitate pentru evenimente corpoarte, conferinte si alte evenimente business, fie ca acestea au loc in Consanta, Mamaia , Navodari, Ovidiu, Lumina, Valu lui Traian, Medgidia, Poarta Alba, Agigea, Eforie, Mangalia, 2 Mai.

Va invitam sa ne vizitati site-ul nostru pentru a ne cunoaste disponibilitatile in universul creativ al dulciurilor.